Wij zijn Motion10

Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol. Door onze technologie-overstijgende aanpak zijn organisaties en hun medewerkers in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld.

Belofte
Wij stellen organisaties in staat om door middel van IT-oplossingen succesvol te innoveren. Hierbij staan het organisatiedoel, de medewerker en de continue verandering centraal.

Onze Missie
Onze missie is ‘De Cirkel van Groei’. Onze nieuwsgierigheid naar de doelen die organisaties drijven, is even belangrijk als onze kennis van technologie. Dit maakt de digitale innovatie van onze klanten succesvol. Om succes te blijven garanderen, zorgen wij dat onze medewerkers blijven groeien, waardoor onze klanten blijven groeien.

Onze Visie
Wij geloven in de kracht van digitale innovatie. Middels onze technologie-overstijgende aanpak leveren wij hier een duurzame bijdrage aan. Hierdoor zijn organisaties in staat om te excelleren in een continu veranderende wereld. Samen werken wij met passie aan de toekomst van morgen.

Strategie
Wij maken digitale innovatie van organisaties succesvol.
Door onze multidisciplinaire en technologie-overstijgende aanpak leveren wij hier een duurzame bijdrage aan. De belangrijkste elementen zijn het creëren van een solide architectuur, een succesvolle implementatie én aandacht voor de verandering binnen de organisatie. Wij zorgen vanaf dag één voor inspiratie en bewustwording bij de organisatie en de medewerkers en bouwen aan langdurige partnerships. Deze aanpak in nauwe samenwerking met onze technologie-partners verzekert maximale toegevoegde waarde voor onze klanten.

Wat wij doen

Motion10 maakt uw digitale innovatie succesvol. Dat doen wij door de – veelal gecombineerde – inzet van vier disciplines:

Azure & Integration

De digitale transformatie mogelijk maken.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Modern Workplace

Voor organisaties die slimmer en efficiënter willen werken.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Data & Analytics

Leer de echte kracht van uw data kennen.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Adoptie & Change

Innovatie begint bij adoptie van een nieuwe werk- en denkwijze

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Ons partnership met Microsoft

Motion10 en Microsoft zijn altijd verbonden geweest. Het partnership begon op het gebied van integratie. Motion10 was de eerste en is de grootste specialist in Nederland op het gebied van BizTalk Server en de integratiemogelijkheden van het Azure platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de productontwikkeling. Zij delen hun kennis en visie met elkaar en alle communities in Nederland.

 

 

 

In het kort

“Organisaties helpen groeien. Verbeteren. Slimmer, sneller, meer flexibel en innovatief. En altijd met de mens centraal.”

Onze producten en product-sites

In onze dienstverlening maken we veelvuldig gebruik van verschillende tools van Microsoft en andere leveranciers. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? Bekijk dan ook eens één van onze productsites, met meer informatie over de specifieke tools. Alles over Microsoft Power BI, Microsoft Azure, Microsoft Office 365 en Low code vindt u op deze microsites:

Over ons 14   Over ons 16 Over ons 15 Over ons 17

 

Lees verder

Contact Daan Scheer