Menu

Wij zijn Motion10

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Omdat ze willen groeien, veranderen of innoveren. Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken, data & analytics en Change & Adoptie.

Onze missie

Wij zorgen voor de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Daardoor zijn zij het best toegerust om onze klanten te helpen groeien. En daardoor groeit Motion10. Wij noemen dat onze cirkel van groei.

Onze visie

Het is onze passie om samen met onze klanten te werken aan innovatieve oplossingen. Dit doen we door continu de verbinding te zoeken tussen de actuele vraagstukken waar organisaties mee te maken hebben en ICT.

 

Wat wij doen

Motion10 helpt organisaties om wendbaar en succesvol te zijn. Dat doen wij door de – veelal gecombineerde – inzet van vier disciplines:

Azure & Integration

De digitale transformatie mogelijk maken.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Modern Workplace

Voor organisaties die slimmer en efficiënter willen werken.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Data & Analytics

Leer de echte kracht van uw data kennen.

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Adoptie & Change

Innovatie begint bij adoptie van een nieuwe werk- en denkwijze

Lees meer Uw organisatie klaar voor de toekomst

Ons partnership met Microsoft

Motion10 en Microsoft zijn altijd verbonden geweest. Het partnership begon op het gebied van integratie. Motion10 was de eerste en is de grootste specialist in Nederland op het gebied van BizTalk Server en de integratiemogelijkheden van het Azure platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de productontwikkeling. Zij delen hun kennis en visie met elkaar en alle communities in Nederland.

 

 

 

In het kort

“Organisaties helpen groeien. Verbeteren. Slimmer, sneller, meer flexibel en innovatief. En altijd met de mens centraal.”

Onze producten en product-sites

In onze dienstverlening maken we veelvuldig gebruik van verschillende tools van Microsoft en andere leveranciers. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? Bekijk dan ook eens één van onze productsites, met meer informatie over de specifieke tools. Alles over Microsoft Power BI, Microsoft Azure, Microsoft Office 365 en Low code vindt u op deze microsites:

Over ons 14   Over ons 16 Over ons 15 Over ons 17

 

Lees verder

Contact Daan Scheer