Proud to be a Microsoft partner

Motion10 en Microsoft zijn altijd verbonden geweest. Het partnership begon op het gebied van integratie. Motion10 was de eerste en is de grootste specialist in Nederland op het gebied van BizTalk Server en de integratiemogelijkheden van het Azure platform. Onze specialisten zijn betrokken bij de productontwikkeling. Zij delen hun kennis en visie met elkaar en alle communities in Nederland.

Wij geloven in Microsoft en haar technologie. Maar we zijn ook kritisch. Het succes van onze klanten staat voorop. Wij adviseren over het gebruik van nieuwe technologie en dagen elkaar en Microsoft uit om tot de beste oplossingen te komen. In 2015 heeft Microsoft ons gekozen als “Country Partner of the Year”. Een waardevolle erkenning voor het werk van onze specialisten. De grote bijdrage van Motion10 aan het succesvol gebruiken van Cloud technologie was daarbij doorslaggevend. Innovatief, maar met het klantbelang voorop.

 

In het kort

“Motion10 was bijzonder trots op het winnen van de Microsoft Country Partner Of The Year Award voor Nederland in 2015. Benieuwd naar de reden waarom de Microsoft collega’s zelf denken dat Motion10 deze prestigieuze award gewonnen heeft?