De commerciële waarde van Logic Apps van Microsoft Azure

Om in neergaande economische omstandigheden te overleven en in betere economische tijden bij voorkeur te groeien, moeten organisaties hun bedrijfsprocessen en -modellen voortdurend innoveren en verbeteren. Soms is het zelfs noodzakelijk om een digitale transformatie te ondergaan. Om dit te faciliteren, vertrouwen bedrijven steeds vaker op geïntegreerde, geautomatiseerde systemen. Sommige van deze systemen worden nog steeds gehost in eigen datacenters, maar IT-oplossingen draaien steeds vaker ook in de cloud. IT-middelen zoals Azure moeten zo worden ingezet dat ze de grootste commerciële waarde voor uw organisatie opleveren.

In deze whitepaper beschrijft Gijs in ’t Veld een aantal thema’s die kunnen helpen om bedrijfsprocessen – en daarmee uw bedrijfsresultaat – te verbeteren, en die de feitelijke commerciële waarde van een iPaaS-oplossing – zoals Logic Apps van Microsoft Azure – bewijzen, zoals:

  • Creatie van extra waarde bovenop SaaS­-toepassingen
  • Maximalisatie van bestaande investeringen in applicaties
  • Integratie van de leveringsketen
  • Samengestelde bedrijfsprocessen

Door Azure Logic Apps tussen uw toepassingen, portals en apps te implementeren, kunt u handmatige en directe  integratielijnen (‘spaghetti’) hiertussen elimineren en een beter beheersbaar integratieplatform (‘lasagna’) creëren.

In deze whitepaper leest u meer over de toegevoegde waarde van Logic Apps van Microsoft Azure voor uw organisatie.