Theo Rinsema wordt voorzitter van Raad van Commissarissen bij Motion10

Rotterdam, 4 januari 2016 – Motion10 benoemt een Raad van Commissarissen met Theo Rinsema, laatstelijk werkzaam als Vice President bij Microsoft West-Europa, als voorzitter.

Motion10: elk jaar dubbele cijfers

Motion10 is sinds de oprichting in zeven jaar gegroeid van acht naar ruim 100 Microsoft-specialisten. In maart 2015 verhuisden we daarom naar een nieuw en groter kantoor op de 42ste verdieping van De Rotterdam. In juni zag de ondernemingsraad het licht. En in juli zijn we uitverkozen tot Microsoft Country Partner of the Year. In 2016 professionaliseren we verder met de installatie van een Raad van Commissarissen.

Raad van Commissarissen, nieuwe stijl

Wij zijn trots dat we mogen aankondigen dat Theo Rinsema voorzitter wordt van onze Raad van Commissarissen. Rinsema heeft een indrukwekkende staat van dienst in de ICT-sector.  Als algemeen directeur van Microsoft Nederland combineerde hij klant- en medewerkerstevredenheid succesvol  met versnelde groei van omzet en marktaandeel. Rinsema zal zich richten op de duurzame groei en ontwikkeling van Motion10. Rinsema: ‘We willen een vernieuwende  Raad van Commissarissen zijn. Naast het toezicht houden ook vooral een klankbord zijn en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Motion10 als toonaangevende Microsoft partner.’ Rinsema zal deze rol uitoefenen naast de activiteiten die hij onderneemt vanuit zijn eigen organisatie Shift Patrol. Naast Rinsema zullen er nog twee andere personen benoemd worden. Zij zullen de gebieden technologie en finance onder hun hoede nemen.

Motion10 is nu klaar voor de next step

CEO Daan Scheer: ‘De komende jaren willen wij ons verder ontwikkelen. Met continue groei van onze mensen. En aandacht voor kennis en kwaliteit. Een stevige Raad van Commissarissen kan ons hierbij helpen. Met Theo Rinsema brengen we een indrukwekkende hoeveelheid kennis en ervaring aan boord. Wij vinden het belangrijk als organisatie om verantwoording af te leggen. Naar mensen dichtbij ons; medewerkers en klanten. En naar mensen verder van ons vandaan; ondernemers, partners en de maatschappij. En natuurlijk willen we daarbij succesvol zijn. Maar altijd met respect voor de omgeving. Het is wettelijk niet verplicht om een Raad van Commissarissen te benoemen. Maar wij vinden het  belangrijk om kritisch beoordeeld te worden. Dit vormt een stevige basis voor de verdere groei van Motion10.’

Over Motion10

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken.  Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken en business intelligence. We weten hoe we meer waarde kunnen halen uit de systemen en informatie die organisaties rijk zijn.  Wij helpen hen daarbij met de nieuwste Microsoft technologie.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcia Moestoredjo, Marketing Manager bij Motion10, marcia.moestoredjo@motion10.com / +316 10 06 31 15