Microsoft Power BI red carpet programma

Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste Business Intelligence partner kiest? Het Power BI red carpet programma is precies het stempel waar u naar uit moet kijken. Een handvol Nederlandse Microsoft partners krijgt toegang tot dit exclusieve programma. En Motion10 is er één van. 

Het kaf van het koren met BI

Data schiet ons steeds sneller om de oren. In ons werk, maar ook in onze persoonlijke levens worden we gebombardeerd door steeds grotere en snellere hoeveelheden digitale informatie. Hoe zorg je ervoor dat je het kaf van het koren kunt scheiden? Hoe haal je de trends uit een grote wolk met losse datapunten? Met Business Intelligence natuurlijk. Microsoft Business Intelligence is één van de meest complete BI stacks in de wereld. Die toevallig ook nog eens heel goed samenwerkt met de Microsoft Office software die veruit het meest gebruikt wordt in de wereld.

Kies de juiste BI partner

Welnu. Microsoft Business Intelligence aanbieders schieten ons óók steeds sneller om de oren. Stel, je hebt als organisatie interesse in de mogelijkheden die Business Intelligence biedt. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste partner kiest? Natuurlijk, je kunt kijken naar de proven track record van het bedrijf. En naar de geschiedenis; heeft het bedrijf bijvoorbeeld veel ervaring met het combineren van data uit verschillende systemen? Een goede aanwijzing is natuurlijk een stempel van goedkeuring van Microsoft zelf.

Power BI red carpet

Het Power BI red carpet programma is precies het stempel waar u naar uit moet kijken. Met het red carpet programma biedt Microsoft een select groepje partners toegang tot exclusieve trainingen, informatie en diensten. Daarmee kunnen zij zich optimaal voorbereiden om hun klanten het meeste uit Power BI te helpen halen. Motion10 is er trots op dat we bij dit selecte groepje Microsoft partners horen. Zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn met heldere en mooie BI oplossingen.