Motion10’s RvC, nieuwe stijl

Rotterdam, 10 mei 2016 – De nieuwe Raad van Commissarissen van Motion10 is compleet. Theo Rinsema, de voorzitter, heeft Madelein Smit en Simone Noordegraaf voorgedragen. De Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft hen benoemd. Hun expertise op respectievelijk technologisch en financieel gebied zal Motion10 helpen bij de verdere groei en ontwikkeling.

Wij zijn erg trots dat Madelein Smit en Simone Noordegraaf de twee posities innemen. Madelein Smit heeft een indrukwekkende staat van dienst als CIO bij Intertrust Group. Simone Noordegaaf brengt haar expertise in als European Head of Global Business Services bij Akzo Nobel en een financiële carrière bij EY, Philips en Shell. Door de vertegenwoordiging van deze twee jonge topvrouwen zijn wij ervan overtuigd een stevige Raad van Commissarissen te hebben.

Madelein Smit: “We willen vooral ondernemerschap bevorderen. De organisatie verder ontwikkelen. Ik vind het een mooie uitdaging om vanuit innovatie en IT transformatie de organisatie verder te brengen.”

Simone Noordegraaf: “Motion10 heeft een forse groei gekend de afgelopen acht jaren. Ik ben erg enthousiast om die groei voort te zetten. Ik wil positieve veranderingen teweeg brengen, altijd met het oog op duurzame en winstgevende groei.”

Raad van Commissarissen, nieuwe stijl

Begin dit jaar werd Theo Rinsema al aangekondigd als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Theo Rinsema:
“We willen een vernieuwende Raad van Commissarissen zijn. Naast het toezicht houden ook vooral een klankbord zijn en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Motion10 als toonaangevende Microsoft partner.”

Veel waarde corporate governance

We vinden het belangrijk als organisatie om verantwoording af te leggen. Daan Scheer, CEO bij Motion10: “Wij willen als bestuur kritisch beoordeeld te worden. Wij hechten veel waarde aan corporate governance. Om die reden volgen wij ook de ontwikkelingen in de Code Tabaksblat op de voet. Die veranderingen willen wij namelijk ook doorvoeren in de principes en verhoudingen tussen ons bestuur, Raad van Commissarissen en aandeelhouders.”

Over Motion10

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken en business intelligence. We weten hoe we meer waarde kunnen halen uit de systemen en informatie die organisaties rijk zijn. Wij helpen hen daarbij met de nieuwste Microsoft technologie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcia Moestoredjo, Marketing Manager bij Motion10,marcia.moestoredjo@motion10.com / +316 10 06 31 15