Menu

MotionTogether

De inschrijving voor MotionTogether is gesloten. Houdt deze pagina in de gaten wie de winnaar is geworden.

Het jaarlijks terugkerend MVO-project van Motion10

Motion10 gelooft in de kracht van IT; hoe IT impact kan hebben op uw organisatie én op de manier waarop u uw werk uitvoert. Wij nemen onze verantwoordelijkheid rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en starten daarom ons MotionTogether-programma op, ons jaarlijks terugkerend MVO-project. Door middel van MotionTogether bieden wij jaarlijks één organisatie met een maatschappelijk karakter hulp bij een IT-vraagstuk.

Als IT-Consultant hebben wij topspecialisten op het gebied van Datagedreven Werken, De Moderne Werkplek, Integratie & App Development en Change Management in huis. Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter samen te werken en zetten de mens, de organisatiedoelen en de continue verandering in de wereld daarin centraal. 

Wij geloven in de kracht van IT, hoe dit impact kan hebben op uw organisatie en op de manier waarop u uw werk uitvoert. Het staat wellicht niet op uw dagelijkse prioriteitenlijstje, toch kan IT grote impact hebben op uw bedrijfsvoering. Of dit nu gaat om professioneel samenwerken op afstand, data veilig en AVG-proof opslaan of het omzetten van data naar de Cloud. Daarnaast kunnen we met de juiste tools uw organisatie nét een stapje verder brengen. Denk aan data inzichtelijk maken door middel van een PowerBI-dashboard, medewerkers begeleiden gedurende een digitale transformatie of zelfs een applicatie op maat bouwen. Kortom, hulp bij implementatie of adoptie van Microsoft- of OutSystems-technologie.

Voorwaarden MotionTogether

Het jaarlijks terugkerend MotionTogether-project is uitsluitend bestemd voor organisaties met een maatschappelijk karakter. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Indien uw organisatie wordt uitgekozen als het MotionTogether-project van 2020, stemt u er mee in dat wij de naam van uw organisatie en het project mogen gebruiken op al onze beschikbare kanalen (website, Social, nieuwsbrief, email et cetera). Onze uitingen worden in samenspraak met u gecreëerd.
  • Indien uw organisatie wordt uitgekozen als het MotionTogether-project van 2020, stemt u er mee in dat wij een klantcase creëren over het project. Uiteraard stemmen wij gezamenlijk af welke vorm hier het meest geschikt voor is.
  • Het MotionTogether-project moet binnen ons expertisegebied op Microsoft- of OutSystems-technologie liggen.
  • De scope van het MotionTogether-project wordt in samenspraak met de organisatie afgestemd.  

Vul onderstaand formulier in en maak kans op onze ondersteuning in het formuleren of uitrollen van uw IToplossing. Wij horen graag waar u tegenaan loopt en wat uw wensen zijn. Hoe gedetailleerder de uitleg, hoe beter!

De inschrijving voor MotionTogether is gesloten. Houdt deze pagina in de gaten wie de winnaar is geworden.