Motion10 is verhuisd naar een nieuwe inspirerende omgeving

Rotterdam, 23 maart 2015  – Vanaf vandaag is Motion10 gevestigd op de hoogste etage van De Rotterdam, het hypermoderne gebouw ontworpen door Rem Koolhaas in het centrum van Rotterdam. Een plek waar onze medewerkers verder kunnen groeien. En onze klanten zich letterlijk kunnen laten inspireren in ‘de cloud’.

Duurzame groei

Op deze nieuwe werkplek kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen en is Motion10 in staat haar klanten te laten excelleren en bij te dragen aan hún prestaties. Het kantoor is ingericht op basis van het concept ‘healing offices’. Een werkplek waar medewerkers productiever en gezonder worden. En een plek waar Motion10 verder kan werken aan duurzame groei. 

In de cloud

Motion10 is blij dat het gelukt is om deze bijzondere plek te vinden. De Rotterdam is het toonbeeld van multifunctionaliteit en duurzaamheid. Een gebouw dat onderdeel vormt van een markante skyline van Rotterdam. Op de 42e etage willen wij bedrijven en organisaties inspireren over werken in de cloud. Door middel van ons Experience Center ervaart men zelf de nieuwste toepassingen in Office 365, Power BI en Internet of Things.
Wilt u een keer langskomen? Ons nieuwe adres is: Wilhelminakade 175, Oost Toren High Rise 42nd Floor, 3072 AP, Rotterdam.

Over Motion10

Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is hét competence center in Nederland als het gaat om BizTalk, SharePoint, Office 365 en Business Intelligence.

Contactpersoon voor de pers:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcia Moestoredjo, Marketing Manager van Motion10, marcia.moestoredjo@motion10.com / (06) 10 06 31 15.