Motion10 geselecteerd voor Computable award

Rotterdam, 1 april 2016 – Het project dat Motion10 vorig jaar deed met EP-Nuffic behoort tot de laatste tien projecten die nog in de running zijn voor een Computable award voor beste ICT-project onderwijs. Sjoerd van der Valk van Motion10 en Ilundi Wuyts van EP-Nuffic presenteren de case vandaag aan een vakjury. Vijf van de tien projecten zullen daarna doorgaan en officieel genomineerd worden.

Versterken van onderwijs in ontwikkelingslanden

EP-Nuffic draagt onder andere bij aan het versterken van kennis en vaardigheden in ontwikkelingslanden, middels het NICHE programma. Voor de samenwerking in projecten had EP-Nuffic een nieuwe samenwerkings- en projectomgeving nodig. Motion10 hielp hen daarbij. En bouwde samen met hen het WIRE platform, op basis van Microsoft Office 365 en een Azure App.

Presentatie en nominatie

De case van Motion10 is samen met de andere tien geselecteerden overgebleven na een selectieronde met 47 inzendingen. De presentatie die vandaag plaatsvindt wordt beoordeeld door een vakjury, die het project naast proces-aspecten ook inhoudelijk bekijkt. Na de juryronde van vandaag blijven vijf cases over die officieel genomineerd zullen zijn voor de Computable Award voor beste ICT-project onderwijs.

Meer weten over het project met EP-Nuffic? Lees de volledige case study hier.

Meer weten over onze dienstverlening voor klanten in de sectoren onderwijs, woningcorporaties, zorg, bouw, lokale overheid, en meer? Bekijk hier al onze case studies.