Motion10 wint Microsoft Government Partner of the Year Award

Rotterdam, 8 juli 2015 – Na de Country Partner of the Year Award en de Azure Partner Graduation, wint Motion10 nu ook de Government Partner of the Year Award. In de categorie System Integrator staat Motion10 op de eerste plek. Tevens hebben wij een nominatie ontvangen in de categorie Cloud. De award hebben wij mogen ontvangen van Harco Enting, Public Sector Director, en Katya Troubacheva, Accountmanager Public Sector bij Microsoft. Daar zijn wij ontzettend trots op!

Microsoft organiseert ieder jaar de landelijke Government Partner of the Year uitreiking. Gisteravond vond de uitreiking plaats in het restaurant Bakboord in Almere Haven. Partners die innovatieve projecten uitvoeren bij gemeenten en lokale overheden kregen hierbij publieke erkenning van Microsoft. De volgende categorieën kwamen aan bod: Innovator, System Integrator, Cloud Partner, Solution Partner en Licensing Partner of the Year.

Cloud visie

Motion10 heeft de award in de categorie System Integrator gewonnen, vanwege onze visie op ketensamenwerking binnen de overheid, gebaseerd op Azure en Office 365. Motion10 werkt nauw samen met Microsoft en heeft binnen de overheidsbranche bewezen diensten geleverd.
Katya Troubacheva: “Samen met Motion10 doen wij ontzettend goede, innoverende projecten bij onder andere een grote gemeente. De kennis van Motion10 op het gebied van systeem integratie, gecombineerd met de expertise op het gebied van collaboration, maakt Motion10 heel erg onderscheidend. Tegelijkertijd passen zij de nieuwste Microsoft cloud-technologie toe zoals Office 365. Motion10’s visie is om met passie te werken aan succes bij klanten. Ik draag Motion10 een heel warm hart toe en hoop veel meer zulke mooie trajecten te mogen oppakken met hen”.
Wij willen Microsoft bedanken voor deze mooie erkenning. Ook bedanken wij onze klanten voor het mogen uitvoeren van innoverende projecten!

Over Motion10

Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is hét competence center in Nederland als het gaat om SharePoint en BizTalk, Office 365 en Business Intelligence.
Contactpersoon voor de pers:
Marcia Moestoredjo, manager marketing- en communicatie van Motion10, mobiel: 06-10 06 31 15, email: Marcia.Moestoredjo@motion10.com.