Motion10 is winnaar van de Microsoft Country Partner of the Year Award

Rotterdam, 2 juni 2015 – Motion10 heeft de Microsoft Country Partner of the Year Award gewonnen. Daar zijn wij ontzettend trots op! Door de inzet van innovatieve oplossingen en nieuwe technologieën in de markt erkent Microsoft ons als partner die de kracht van het Microsoft platform omarmt. De award nemen wij tijdens de World Partner Conference in Orlando in ontvangst.

De Country Partner of the Year Awards worden ieder jaar aan partners wereldwijd uitgereikt die uitblinken op het gebied van innovatie, adoptie en hun bijdrage aan new business.

Cloud consumptie en klanttevredenheid

Ron Augustus, Directeur Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft: “Dit jaar is de keuze gevallen op een partner die zijn visie, kennis en ervaring inzet om klanten te helpen excelleren. Motion10 is een partner die kansen oppakt als het gaat om The Internet of Things of Service Bus technologieën vanuit de cloud. Op basis van deze criteria en het brengen van innovatie en transformatie, hun aanzienlijke bijdrage aan new business, de focus op consumptie en hun impact op de klanttevredenheid, heeft Motion10 dit jaar de prestigieuze Country Partner of the Year award gewonnen.”

Daan Scheer, CEO bij Motion10: “Motion10 is er erg trots op om de Country Partner of the Year award te winnen. Wij zien het als een erkenning voor de innovatieve Azure en Office 365 cloud-oplossingen die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.”

Cirkel van groei

Het belangrijkste doel van Motion10 is de ontwikkeling en groei van onze mensen en onze klanten. In die volgorde. Deze mensen, hun intellect, hun ideeën; hun betrokkenheid en inzet zijn wat Motion10 maken wat Motion10 is. We investeren sterk in hun ontwikkeling. Hierdoor groeien onze klanten, groeit Microsoft en dus groeit Motion10 automatisch mee. Dit is onze cirkel van groei. Via deze weg willen wij iedereen bedanken!

Over Motion10

Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is hét competence center in Nederland als het gaat om SharePoint en BizTalk, Office 365 en Business Intelligence.

Contactpersoon voor de pers:

Marcia Moestoredjo, manager marketing- en communicatie van Motion10, mobiel: 06-10 06 31 15, email: Marcia.Moestoredjo@motion10.com.