Het Quality Management Platform van Mavim en Motion10

Veranderingen volgen elkaar in deze tijd sneller op dan ooit. Dat geldt voor technologie, wensen van uw klanten en medewerkers, en wet- en regelgeving. Om als organisatie succesvol te blijven, moet u een volledig beeld hebben van de impact van specifieke veranderingen. Ook u kunt wendbaar zijn en in control blijven, door de manier waarop u samenwerkt. Om u beter van dienst te zijn met Quality Management, werkt Motion10 samen met partner Mavim.

U wilt een volledig overzicht hebben van de mensen, systemen en processen in uw corporatie, en van de bijbehorende documentatie. Denk daarbij aan protocollen, werkinstructies en formulieren, maar ook de wet- en regelgeving en normenkaders die van toepassing zijn. Op basis van continu helder inzicht in al deze zaken is uw organisatie altijd in control en auditable. En kan zij continu blijven verbeteren.

Kwaliteitsmanagement met Mavim en Motion10: samenwerking en context

Het Quality Management Platform van Mavim en Motion10 biedt u dat inzicht, met een combinatie van samenwerking en context. De context wordt helder gemaakt door Mavim door middel van een visueel overzicht van de samenhang tussen mensen, systemen en processen van uw organisatie. Het bijbehorende, onderliggende samenwerkingsplatform wordt ingebracht door Motion10.

Mavim: “Motion10 richt zich op het inrichten van digitale werkplekken en adviseert organisaties in het veranderingstraject dat komt kijken bij de adoptie van het platform.”

Digitaal samenwerken en document management

De specialisten van Motion10 hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen. Office 365 is bij uitstek geschikt voor centraal documentbeheer, projectmanagement en het geautomatiseerd verdelen van rollen en rechten.

Wij brengen de doelen van uw digitale werkomgeving in lijn met de strategische doelen van uw organisatie. En we betrekken uw medewerkers actief, vanaf de start, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat.

Continu de kwaliteit verhogen?

U wilt de kwaliteit van uw dienstverlening continu blijven verhogen, bijvoorbeeld om het KWH-label te kunnen (blijven) voeren. Die kwaliteit kunt u alleen effectief managen met een helder overzicht van de processen in uw corporatie, en een samenwerkingsplatform dat ingericht is om optimale dienstverlening te ondersteunen.

Bent u benieuwd hoe het Quality Management Platform van Mavim en Motion10 u vooruit kan helpen? Neem nu contact op.

  • Neiza Franciska, accountmanager woningcorporaties, Mavim
    neiza.franciska@mavim.com
    06-25259613