Van senioren naar jong talent en andersom

Rotterdam, 7 juni 2016 – ICT-consultancybedrijf Motion10 bouwt aan de toekomst. De Rotterdamse Microsoft partner investeert in borging van kennis en innovatie, door jong talent aan te trekken. Op de website www.motiontalent.nl kunnen HBO-studenten, afstudeerders en young professionals zich aanmelden voor een kennismaking.

Motion10 is in acht jaar gegroeid van acht starters naar een professionele organisatie met nu bijna 100 medewerkers. Onder andere daarom won het bedrijf vier jaar achtereen een FD Gazelle award voor snel groeiende onderneming. Het bedrijf staat nu aan de vooravond van een nieuwe fase in de groei. In die groeifase is het aantrekken van jong talent een belangrijk onderdeel van de strategie.

Daan Scheer, CEO van Motion10: “Waar het voor ons om gaat is de overdracht van kennis van onze meer ervaren medewerkers naar de student of young professional, maar ook júist andersom.”

Win-win-situatie voor ervaren medewerkers en jonge talenten

“Coaching is erg motiverend voor onze meer seniore medewerkers. En we hebben heel veel kennis en ervaring – op het technische en op het zakelijke vlak – om over te dragen en te delen.

Aan de andere kant: Wat je ziet is dat studenten nú bezig zijn met soorten technologie die voor ons als organisatie nú relevant zijn. Universiteiten en hogescholen hebben een inhaalslag gemaakt en zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. De nieuwe ideeën, over nieuwe technologieën die studenten aan dat soort instellingen zich eigen gemaakt hebben; die ideeën willen we in onze organisatie hebben.”

Wat Motion10 jong talent te bieden heeft

“De missie van dit bedrijf is dat we een omgeving willen bieden waar mensen in kunnen groeien en ontwikkelen. Talentvolle mensen willen zich blijven ontwikkelen in hun specialisme, vaardigheden en verantwoordelijkheden. Motion10 groeit om deze mensen de ruimte voor ontwikkeling te bieden. De ontwikkeling van onze mensen zorgt ervoor dat onze klanten kunnen groeien, en daardoor groeit Motion10. De focus op die cirkel van groei maakt deze organisatie echt uniek.”

Wat heeft Motion10 studenten, afstudeerders en young professionals precies te bieden? Op de website www.motiontalent.nl kunnen geïnteresseerde starters en studenten meer informatie vinden.

Over Motion10

Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken en business intelligence. We weten hoe we meer waarde kunnen halen uit de systemen en informatie die organisaties rijk zijn. Wij helpen hen daarbij met de nieuwste Microsoft technologie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Shewina Kapoerchan, Recruiter bij Motion10, Shewina.Kapoerchan@motion10.com / +31 6 21 58 89 21