Digitale innovatie: benchmark van IT trends

Wat zijn de IT trends die uw organisatie op dit moment het meest bezighouden? En hoe verhoudt uw organisatie zich ten opzichte van vergelijkbare bedrijven als het gaat om digitale innovatie en transformatie? Motion10 start  wederom met een sectorbreed enquête-onderzoek naar de IT-trends die nu relevant zijn voor Nederlandse bedrijven. We hopen van harte op uw deelname. Zo kunt u zichzelf benchmarken op het gebied van IT-trends en ontwikkelingen.

Motion10 voert regelmatig onderzoek uit naar de ontwikkelingen in de Nederlandse markt die betrekking hebben op informatietechnologie en de digitale transformatie. Om onze dienstverlening te kunnen verbeteren, maar ook om kennis met u te delen.

Wij stellen u graag op de hoogte van ons Benchmarkonderzoek dat volgende week start. In ruil voor uw deelname maakt u kans op een dinercheque t.w.v. 150 euro. We zullen het onderzoek  stelselmatig onder de aandacht brengen. We hopen dat u ook meedoet; uw inzichten zijn ontzettend waardevol.

Doet u mee aan ons enquête-onderzoek?

Wilt u nu alvast de enquête invullen? Dat kan. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag. U kunt de vragenlijst hier vinden. Onder de eerste tien respondenten verloten we een boekenbon t.w.v. 25 euro.

Invullen vragenlijst

Onze eerdere Benchmarkrapporten

Onze eerdere Benchmarkrapporten werden veel gelezen en als zeer waardevol ervaren; met uw deelname krijgt u de IT Benchmark 2020 automatisch gratis toegestuurd. Bent u benieuwd naar wat eerder onderzoek van Motion10 zoal heeft opgeleverd? Bekijk hier de resultaten van ons eerdere onderzoek:

En bekijk ook ons algemene IT Trend onderzoek Future Fast Forward waarin we, naast desk research en enquête-onderzoek enkele visionairs uit het Nederlandse bedrijfsleven interviewen.

We hopen van harte op uw deelname. Zo kunt u zichzelf benchmarken ten opzichte van vergelijkbare organisaties, op het gebied van IT-trends en ontwikkelingen. Het invullen van de enquête neemt ongeveer 10 minuten in beslag. U kunt de vragenlijst hier vinden. Doe nu mee en maak kans op een dinercheque t.w.v. 150 euro.