Motion10 behaalt Gold Competentie voor Intelligent Systems

Rotterdam, 24 augustus 2015 – Motion10 heeft de Microsoft Gold competentie voor Intelligent Systems behaald. Hiermee erkent Microsoft onze expertise op het gebied van Internet of Things (IoT). Door onze kennis en krachten te bundelen op het gebied van integratie, collaboration en business intelligence, is Motion10 in staat om organisaties te helpen bij complexe IoT-vraagstukken. 

Deze competentie onderstreept onze kennis van Windows Embedded, SQL Server en SQL R2 for Embedded Systems. Door de inzet van Microsoft technologie helpen wij devices en apparaten slimmer te maken. Al ruim een jaar houdt Motion10 zich bezig met Internet of Things projecten.

Waardevol Microsoft partnership

Het Microsoft partnership is zeer waardevol voor ons. Motion10 was al Gold partner op het gebied van Collaboration, Integration en Application Development. Deze vierde Gold competentie en de benoeming als Microsoft Country Partner of the Year onderschrijven onze aantoonbare expertise op het gebied van Internet of Things. Daarnaast is Motion10 uitgekozen om, als één van de zes Microsoft partners in Nederland, Customer Immersion Experience (CIE) sessies te organiseren.

The sky is the limit

Technologie ontwikkelt zich enorm snel en innovatie is belangrijk. Daarom is het belangrijk op de hoogte te blijven van alle IoT ontwikkelingen. Hoe heeft dit impact op uw organisatie? Intern organiseren wij IoT kennisavonden en masterclasses. Wij delen deze kennis graag met u. Neem eens vrijblijvend contact op, of kom eens langs op de 42e etage van ‘De Rotterdam’.

Over Motion10

Motion10 helpt bedrijven en organisaties om meer waarde uit hun informatiestromen te halen. Om te verbinden en te delen. Hierbij zetten zij de nieuwste technologie uit het Microsoft Applicatie Platform in. Motion10 is hét competence center in Nederland als het gaat om SharePoint en BizTalk, Office 365 en Business Intelligence.
Contactpersoon voor de pers: Marcia Moestoredjo, manager marketing- en communicatie van Motion10, mobiel: 06-10 06 31 15, email: Marcia.Moestoredjo@motion10.com.