Menu

Doneert u of uw organisatie ook?

Londen werd vorige week opgeschrokken door een grote brand in een woontoren die meer dan 70 mensen het leven kostte. TheBigGive.org.uk startte een inzamelingsactie om gewonden, nabestaanden en andere getroffenen te helpen. Met steun van filantropen wordt uw donatie verdubbeld. Het fonds “The Grenfell Tower Appeal” verzamelde in de eerste 48 uur meer dan één miljoen Britse pond. Ook uw hulp wordt op prijs gesteld.

Vorige week ontstond in de nacht van dinsdag op woensdag brand in de Grenfell toren, die volledig uitbrandde. De Grenfell Tower telde in totaal 24 verdiepingen en bestond uit 120 appartementen, waarin zo’n zeshonderd mensen woonden. De oorzaak van de brand is nog onbekend. In Groot-Brittannië wordt maandag een minuut stilte gehouden om de slachtoffers te herdenken.

Inzamelingsactie The Grenfell Tower Appeal

De Britse site TheBigGive.org.uk startte een inzamelingsactie waarbij in samenwerking met een aantal filantropen donaties tot een bepaald maximumbedrag worden verdubbeld. De verzamelde fondsen komen te goede aan De Kensington and Chelsea Foundation, een organisatie die diepe banden heeft met de plaatselijke gemeenschap en zowel kortetermijnhulp als steun voor de langere termijn kan bieden.

Wilt u de getroffenen ook steunen?

Motion10 draagt de nabestaanden en andere getroffenen een warm hart toe en doneert 1.000 euro aan het Grenfell Tower Appeal fonds. We roepen u van harte op om ook te doneren, namens uzelf of namens een organisatie. Kijk op de site van TheBigGive voor meer informatie en om te zien hoe u kunt helpen.