Motion10 wint voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen Award

Rotterdam, 19 oktober 2016 – Motion10 heeft voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen. De FD Gazellen Awards worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Motion10 valt in de categorie van de middelgrote bedrijven. Op 22 november mogen wij de award in Amsterdam in ontvangst nemen. Wij zijn ontzettend trots op deze prestatie!

Sinds de oprichting in 2008 is Motion10 ieder jaar weer gegroeid in aantal medewerkers, omzet en winst. De vraag naar geïntegreerde dataplatformen neemt steeds meer toe. Motion10 is al sinds 2012 FD Gazelle winnaar.
Daan Scheer, CEO bij Motion10: “Sinds dit jaar zijn wij met 100 medewerkers. Wij doen ons best om duurzame groei te realiseren. De groei en ontwikkeling van onze mensen is de basis van het succes. Daardoor kan Motion10 als bedrijf groeien en helpen wij klanten bij hún prestaties. Wij hopen dit succes de komende jaren voort te kunnen zetten”.
Om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen moet een bedrijf over de afgelopen drie boekjaren een omzetgroei realiseren van tenminste 20%. Motion10 voldoet ruimschoots aan deze criteria. Daar zijn wij ontzettend trots op.

Over de FD Gazellen

De FD Gazellen keert regionale awards uit aan de snelst groeiende bedrijven per regio. Motion10 is kandidaat voor de regio West-Nederland. Daarmee behoren we tot de 390 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2013, 2014 en 2015 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien, komen in aanmerking voor een FD Gazelle Award. Daarnaast zijn er nog een aantal andere belangrijke criteria zoals winstgevendheid en betalingsgedrag. De uitreiking van de FD Gazellen Awards vindt plaats op 22 november in Theater Amsterdam.

Contactpersoon voor de pers:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcia Moestoredjo, Marketing Manager bij Motion10, marcia.moestoredjo@motion10.com / +316 10 06 31 15