Motion10 presenteert tijdens de Corporatie LIVE Kennisdagen

Rotterdam, 9 maart 2014 – CorporatieMedia organiseert dit jaar voor de tweede keer de Corporatiegids Live Kennisdagen. Deze worden gehouden op dinsdag 24 en donderdag 26 maart, in expo Houten. Motion10 draagt bij aan de sessies: Manager Business Development Wilfred Noppers bespreekt de voordelen van de Shared Service Bus in de cloud voor ketenintegratie bij woningcorporaties. In navolging van een succesvolle eerste editie vorig jaar organiseert CorporatieMedia dit jaar wederom de Corporatiegids Live Kennisdagen. Tijdens de Corporatiegids Live Kennisdagen 2015 verzorgen experts met een focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies. De vakgebieden zijn Financiën, Vastgoed, Onderhoud, Wonen, Communicatie en Bedrijfsvoering & ICT. De kennisdagen zijn voor medewerkers van woningcorporaties gratis te bezoeken. Wilt u de nieuwste ontwikkelingen in uw vakgebied niet missen, bezoek dan de kennisdagen!

Waar en wanneer?

De kennisdagen vinden plaats op 24 en 26 maart 2015 in Expo Houten.

Ketenintegratie met een Shared Service Bus vanuit de cloud

Wilfred Noppers zal in het kader van ontwikkelingen in de ICT een presentatie geven over ketenintegratie met een Shared Service Bus vanuit de cloud.

Samenwerking in de keten is van cruciaal belang voor alle woningcorporaties. Snellere processen, self-service bieden aan huurders en compliance zijn enkele onmisbare voordelen van ketenintegratie. Maar hoe gaat u om met het koppelen van systemen? Een maatwerkoplossing laten bouwen is een mogelijkheid, maar u bent dan al gauw afhankelijk van de leverancier. Met losse koppelingen kunt u dan weer te maken krijgen met extra beheerslasten en –kosten. En hoe zorgt u ervoor dat de integratiearchitectuur voldoet aan de VERA-standaard?

VERA-As-A-Service

Met VERA-As-A-Service, een Shared Service Bus voor en door woningcorporaties, krijgt u de voordelen van ketenintegratie, maar houdt u zelf de regie in handen. U bepaalt zelf wanneer u in en uitstapt, en kunt op deze manier snel en eenvoudig applicaties laten integreren. U hoort in de presentatie over andere over:

  • Welke primaire systemen ontsloten kunnen worden (bv. GBA, Woningnet, VABI, enzovoorts)
  • De voordelen van de Shared Service Bus in de cloud
  • Op welke manier deze voldoet aan de VERA standaarden

Meer weten? Bezoek dan zeker deze en andere sessies op de Corporatiegids Live Kennisdagen 2015.