Webinar: Adoptie en Change: de sleutel tot customer succes

Dit webinar is al geweest. Heeft u het gemist? Download onderaan de pagina de opnames van het webinar.

Het succes van IT-projecten voor een organisatie wordt allang niet meer bepaald door alleen de technologie. Sterker nog, meestal wordt het succes bepaald door het dagelijks toepassen van de nieuwe techniek door de medewerkers van de organisatie. Tegenwoordig is geen IT-project compleet als adoptie en verandermanagement daar niet vanaf het begin onderdeel van zijn.

Op dinsdag 9 juni 2020 van 14:00 tot 14:30 uur organiseert Motion10 een webinar over adoptie en verandermanagement in IT-projecten. Change Consultants Claudia Tuinman en Rob van Pelt delen tijdens het webinar praktijkvoorbeelden en best practices over hoe u deze middelen als organisatie effectief inzet, zodat medewerkers zich betrokken voelen en enthousiast worden.

In het webinar worden de volgende vragen beantwoord:

  • Waarom zijn de medewerkers in IT-projecten de sleutel tot customer succes?
  • Hoe maakt u technologie begrijpelijk en bruikbaar voor medewerkers?
  • Hoe begeleidt u zowel de organisatie als de medewerkers?

Wilt u dat ook uw organisatie en medewerkers profiteren van deze essentiële kennis over adoptie en verandermanagement in IT-projecten. Meld u dan hier aan voor het webinar. Wanneer u niet bij het webinar aanwezig kunt zijn, is dat geen probleem. We sturen u achteraf een e-mail met de link naar de video van het webinar.

Webinar: Adoptie en Change: de sleutel tot customer succes gemist?

Geen probleem! Vul het formulier hieronder in om dit live event alsnog te bekijken. Wilt u de volgende keer ook (virtueel) aanwezig zijn tijdens één van onze webinars of events? Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.