Versnel de innovatie van uw zorgverzekerings IT-landschap

De winnende elementen van CZ

Doe mee met OutSystems, Motion10 en CZ voor een interactieve, inspirerende en exclusieve sessie gericht op Zorgverzekeraars. U hoort van CZ over hun eigen ervaringen en leert hoe u uw digitale transformatie in de zorgverzekeringsbranche kan stimuleren, vormgeven en sturen.

OutSystems stelt uw organisatie in staat om moderne applicatieontwikkeling te leveren op alle gebieden van het bedrijf: van legacy modernisering en werkplek innovatie tot customer experience transformatie. Motion10, Microsoft Gold én OutSystems Partner, heeft diepgaande kennis van de zorgverzekeringsmarkt en is een strategische partner die u zal helpen bij het definiëren van de succesfactoren die nodig zijn voor digitale transformatie in uw hele bedrijf.

Frank Sprengers, Solution Architect bij CZ, zal vertellen hoe CZ erin geslaagd is haar wendbaarheid te vergroten, waardoor ze sneller kan innoveren en kosten efficiënter kan werken, ondanks een complex IT-landschap. U zult ook horen hoe zij in staat zijn om aan de eisen van de business te voldoen, wat op zijn beurt de IT-achterstand aanzienlijk heeft verkleind.

Wat neemt u mee uit deze roundtable: 
– Ontmoet en leer van andere IT Managers en Enterprise Architecten van andere zorgverzekeraars en leer van elkaar;
– Inzicht krijgen in kernsysteeminnovatie en tegelijkertijd de beste klantervaringen creëren;
– Hoe u te allen tijde de controle behoudt door de veelvoorkomende valkuilen van low-code App ontwikkeling te vermijden;
– Leer welke succesfactoren de sleutel zijn bij het implementeren van OutSystems.