Power BI in de praktijk - door Wouter Volkeri van Motion10

Op donderdag 23 juni 2016 vond de 4e bijeenkomst van de Power BI Gebruikersgroep plaats. Wouter Volkeri van Motion10 deelde hierbij zijn top tien leerpunten uit de praktijk. De User Group was te gast bij Motion10 op de 42e verdieping van De Rotterdam. Naast het altijd boeiende uitzicht op de Erasmusbrug, een warm buffet en een borrel stond er ook nog eens een interessant programma voor de gasten klaar.

Het programma: Power BI in de praktijk

We worden tegenwoordig overspoeld met nieuwe features en veel marketing, maar wat zijn nu de echte ervaringen uit het werkveld? Het thema van de bijeenkomst was daarom “Power BI in de praktijk”. De eerste sessie werd geleid door Wouter Volkeri, Strategisch BI Consultant bij Motion10. Hij deelde in die sessie zijn top tien leerpunten uit de praktijk. Wouter combineerde zijn ervaringen met de theorie. Daarnaast was er ruimte voor discussie en interactie.
De tweede presentatie werd gegeven door Marc Laheij, Senior BI Specialist bij Boskalis. Hij gaf ons een kijkje in de keuken door verschillende Power BI implementaties te bespreken. Ook deelde hij wat er nodig was om deze implementaties tot een succes te brengen en tegen welke uitdagingen en technische keuzes aangelopen werd.

Kennis delen

Motion10 is ervan overtuigd dat kennis groeit naarmate je die deelt. Daarom investeren we in het delen van kennis, binnen en buiten onze organisatie. Op donderdag 23 juni boden we de ruimte aan de leden van de Nederlandse Power BI User Group. Zoals gewoonlijk gaat de deur bij ons open om 17:30 en staat er vanaf 18:00 een warm buffet klaar. Tijdens het diner vooraf en de borrel achteraf hebben de gasten een goede gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers. En om ons kantoor te bekijken.

Aanmelden

Interesse maar de kans gemist? Bezoek de website van de Nederlandse Power BI User Group om volgende evenementen in de gaten te houden. Meld je hier aan.