Van inspiratie naar actie

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. U kunt zich niet meer inschrijven voor dit evenement. Bekijk de Sway-presentatie voor de key take-aways en een sfeerimpressie.

 

Op 3 oktober 2017 gooiden we het roer eens helemaal om. Geen lange sessie, maar korte en krachtige verhalen van professionals en klanten. Motion10 organiseerde MotionTED: een nieuw evenementenconcept waarbij we met de TED-methodiek werken. Met korte sessies van 20 minuten was het een innovatieve en interactieve middag. 

Data is het nieuwe goud” wordt door veel mensen geroepen. We kennen allemaal de trends. Maar hoe krijgt u het voor elkaar om die waardevolle data ook daadwerkelijk te veranderen in goud? Tijdens de verschillende sessies geven we voorbeelden uit de praktijk, toegelicht door mensen uit de praktijk. En zo krijgt u een business case die toepasbaar is voor uw organisatie.

Liveblog: Key take-aways en sfeerimpressie

Met MotionTED wilden wij, geënt op de methodiek van de TED-evenementen, middels korte sessies zoveel mogelijk inspiratie en inzichten delen op het gebied van data & innovatie. Naast de sessies van Motion10 professionals was er ook een panel van klanten, die kort iets vertelden over hun project. Bekijk de Sway-presentatie voor een impressie en de hoofdpunten.

Bekijk de Liveblog

Bent u er de volgende keer ook bij?

Wij geloven dat kennis groeit naarmate je die deelt. Daarom bezoekt en organiseert Motion10 regelmatig evenementen waar wij kennis opdoen en delen met klanten en professionals in ons vakgebied. Wilt u de volgende keer ook aanwezig zijn tijdens één van onze events? Blijf op de hoogte van opkomende events en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.