Microsoft Ignite recap – Highlights en Q&A

Dit live-webinar is al geweest. Heeft u dit webinar gemist? Bekijk onder aan deze pagina de video terug. 

Microsoft Ignite is dé belangrijkste techconferentie van Microsoft en zal dit jaar virtueel plaatsvinden van 2 tot 4 november 2021. Tijdens deze jaarlijkse conferentie worden alle nieuwe ontwikkelingen voor het komende jaar bekendgemaakt. Ruim 200.000 deelnemers worden deze dagen meegenomen op alle gebieden die Microsoft kent: van Modern Work & Security, Cloud & AI, Microsoft 365 tot Data & Analytics. Ook dit jaar is Motion10 wederom virtueel aanwezig op het online evenement Microsoft Ignite.

Onze Motion10 experts volgen Ignite op de voet en speciaal voor u organiseren wij op dinsdag 9 november het webinar “Microsoft Ignite recap – Highlights en Q&A”. Bent u benieuwd naar de hoogtepunten van Microsoft Ignite en hoe Motion10 betekenis geeft aan deze ontwikkelingen? Wat is bijgebleven en welke ontwikkeling (en) gaat het bedrijfsleven snel beïnvloeden? Binnen een uur wordt u helemaal bijgepraat door onze experts! Onderwerpen die onder andere de revue zullen passeren zijn het aanreiken van technologische middelen voor het hybride werken, innoveren in de cloud, het Power Platform en de Security, Risk en Compliance die hierbij komt kijken. Uiteraard is er meer dan voldoende ruimte om vragen te stellen.

Microsoft Ignite recap – Highlights en Q&A
Wanneer: Dinsdag 9 november 2021
Tijd: 14:00 – 15:00 uur
Sprekers: Gijs in ’t Veld (CTO), Jerrold Stolk (Technology Lead Data & Analytics), Eldert Grootenboer (Technology Lead Azure & Integration en Microsoft MVP Azure), Peter de Vries (Solution Lead Modern Work & Security), Rick Tucker (Consultant Modern Work & Security) en Ralph Blokpoel (Architect Azure & Integration)

Wilt u ook in slechts een uur op de hoogte worden gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen en technologieën van Microsoft? Bekijk dan hieronder de opname van deze Ignite recap!