Event: Global Integration Bootcamp 2019

30 maart 2019

Alles over Microsoft Azure Integration Services in één dag

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Je kunt je nog wel inschrijven voor de Global Integration Bootcamp van 2020. Klik hier voor meer informatie.

Voor het derde jaar op rij organiseert de MIUG (Microsoft Integration User Group) ook dit jaar de Global Integration Bootcamp in Rotterdam. Tijdens dit wereldwijde event wordt er op diverse locaties een dag lang gewerkt met de Microsoft integratie stack en alles wat daarbij komt kijken. Op onze locatie in Rotterdam betekent dit dat er een dag volgepland wordt met presentaties, labs en breakout sessies. Global Integration Bootcamp vindt plaats op 30 maart 2019.

De ontwikkelingen in de wereld van iPaaS en zeker van Microsoft Azure Integration Services gaan snel, zeer snel. Door deel te nemen aan de jaarlijke Global Integration Bootcamp kun je je kennis in één dag bijspijkeren. Tijdens het programma gaan we in op de laatste integratie technologieën binnen Azure, architectuur, ask the experts en meer.

Hands on aan de slag met Azure Integration MVPs

Het programma

De bootcamp vindt plaats op 30 maart, in het kantoor van Motion10 in Rotterdam. Je gaat er hands-on leren met de nieuwste Microsoft technologie op het gebied van integratie. Korte presentaties worden afgewisseld met zelf aan de slag gaan. Het programma voor het evenement ziet er als volgt uit:

• 9:00 Welkom – Gijs in ’t Veld, CTO Motion10.
  • 9:15 Azure’s Cloud platform: Building serverless applications – Eldert Grootenboer, Solution Architect Apps & Infrastructure, Motion10, Microsoft Azure MVP.
  • 10:00 Labs.
  • 11:15 A better understanding of Azure Functions – Steef-Jan Wiggers, Microsoft Azure MVP en Azure Technology Consultant bij Codit.
  • 12:00 Lunch en labs.
  • 14:00 Microsoft Azure Integration and Governance – Under the Hood – Nino Crudele, Global Azure Lead bij Hexagon Intelligence Services.
  • 14:45 Labs
  • 16:00 Building microservices with .NET Core and Azure Kubernetes Service (AKS) – Tomasso Groenendijk, EMEA Solution Architect en Microsoft Azure MVP.
  • 17:00 Hapjes en drankje.

Meld je nu aan voor de GIB

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Je kunt je nog wel inschrijven voor de Global Integration Bootcamp van 2020. Klik hier voor meer informatie.