Menu

Workshop gericht op de datavolwassenheid van jouw organisatie

Om organisaties te helpen om de volgende technische stap te maken in het Data-gedreven werken en denken, ontwikkelde Motion10 samen met Microsoft de Modernize Databases in a Day workshop. Dit is een workshop gericht op de specifieke behoefte in jouw organisatie. De workshop vindt online plaats op 21 april.

De stap naar de (hybride) cloud

Steeds meer organisaties moderniseren hun applicatie-landschap en datacenters, waarbij ze veelal de stap naar de Cloud of hybride Cloud zetten. Maar dat kan nogal een uitdaging zijn.

Hoe creëer jij als database-professional een volledig overzicht van beschikbare Cloud Database technologieën, architectuur-opties en migratie-tools? Hoe hou je de kosten en baten overwegingen overzichtelijk? Wat is voor jouw organisatie de eerste stap en wat zou de volgende stap kunnen zijn?

Om jou deze vragen te helpen beantwoorden organiseren Microsoft en Motion10 de Modernize Databases in a Day workshop, op 21 april.

 

 

 

Roadmap voor Database Modernization in een halve dag?

Modernize Databases in a Day Workshop

De Modernize Databases in a Day Workshop resulteert in concrete voorstellen voor verbeteringen en inzichten ten bate van jouw roadmap voor de transitie van een on premise Database naar een (hybride) cloud Database. Zo heb je bijvoorbeeld direct inzicht of er eerst geïnvesteerd moet worden in technologie of juist in architectuur en strategie. Dit zorgt ervoor dat je inzicht hebt in de rest van de stappen die je moet nemen om steeds meer Data-gedreven te gaan werken en denken. 

Meer weten of direct aan de slag? 

In een halve dag meer inzicht over het moderniseren van je Dataplatform of Database? Schrijf je hieronder in voor de Modernize Databases in a Day Workshop op 21 april.