Menu

Leer moderne business apps creëren in één dag

Low code voor iedereen

Met het Microsoft Power Platform stelt u iedereen in uw organisatie in staat om innovatieve ideeën om te zetten in moderne business apps, zonder code te schrijven. Gericht op het toepassen van Low code applicatie-ontwikkeling binnen organisaties, organiseert Motion10 in samenwerking met Microsoft de online App in a Day Workshop.

Met welk u idee wilt u graag snel business value creëren? Een app voor uw organisatie om zelf gegevens in te kunnen zien of een wijziging aan te vragen? Of misschien het automatiseren van een proces waarbij aanvragen en goedkeuringen in de juiste volgorde langs de juiste personen gaan?

Microsoft Power Apps maakt het voor iedereen in uw organisatie mogelijk om snel innovatieve en mobiel toegankelijke apps te ontwikkelen met intuïtieve drag-and-drop-functionaliteit, en deze beheerst uit te rollen naar de rest van de organisatie. Tijdens de App in a Day Workshop leert u apps in één klik met uw data te verbinden, waarmee u beslissingen neemt op basis van de nieuwste inzichten, zonder in te boeten op veiligheid en compliance.

Meld u aan voor de App in a Day Workshop

De App in a Day Workshop vindt online plaats van 09.00 – 16.00 uur. De workshop wordt geleid door Peter de Vries Strategic Consultant Business Productivity bij Motion10 en Eric van Waas, Functional Consultant Business Productivity bij Motion10.

  • Locatie: Online, via Microsoft Teams
  • Tijd: 09.00 – 16.00 uur

Nadat u het aanmeldformulier hebt ingevuld, ontvangt u van ons per mail een bevestiging van uw deelname en een link die toegang geeft tot deze sessie.

Aankomende workshops & data

Schrijf u in voor een van onze aankomende workshops:

  • Woensdag 28 oktober 2020 – Online deelname (beschikbaar)
  • Dinsdag 24 november 2020 – Online deelname (beschikbaar)
  • Donderdag 17 december 2020 – Online deelname (beschikbaar)