OutSystems en Microsoft Integratie

Snel en flexibel maar tegelijkertijd gestructureerd en veilig nieuwe apps en services ontwikkelen? Motion10 combineert de flexibiliteit en snelheid van OutSystems development met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen.

Snel en flexibel nieuwe apps en services creëren

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Stabiel, robuust, betrouwbaar, maar niet flexibel. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw klanten te bieden.

Hoe kan uw organisatie meer service verlenen met minder menselijke handelingen? Hoe zorgt u dat informatie gemakkelijk gedeeld wordt met klanten en partners?

Digitale transformatie ondersteunen

Digitale transformatie kan alleen succesvol zijn als het applicatielandschap dit faciliteert. Standaard processen worden in de basisapplicaties vastgelegd (ERP, CRM, WMS, etc). Daar bovenop komt in de meest flexibele architectuur een data- en integratielaag. Deze laag maakt het mogelijk om snel en flexibel nieuwe apps en services te integreren, en rapportages te creëren.

OutSystems consultancy 1

Low code voor snellere software-ontwikkeling

Dat is de manier om wendbaar en competitief klanten te bedienen. De opkomst van low code / no code platformen is daar een logisch gevolg van. Simpel gezegd kunt u door low code met weinig ontwikkelcapaciteit veel sneller applicaties realiseren waarbij de code grotendeels voor u wordt gegenereerd op basis van modellen en configuratie.

De afgelopen jaren zijn verschillende nieuwe spelers ontstaan die een volledig low code ontwikkelplatform bieden om digitale transformatie te versnellen. Motion10 heeft daarbij gekozen voor een strategisch partnership met OutSystems.

 

Specialist op gebied van Outsystems Development en Microsoft architectuur

Motion10 is dé Microsoft specialist onder de OutSystems partners en weet als geen ander hoe technologieën van Microsoft samenwerken met het OutSystems platform. Denk daarbij aan Azure Infrastructuur, Office 365, Azure Datawarehousing en AI, Azure Integration Services.

Integratie zit in het DNA van Motion10 waardoor wij altijd nadenken over het onder architectuur integreren van OutSystems-oplossingen in het bestaande applicatielandschap. Motion10 leidt ook zelf Young Professionals op tot gecertificeerde OutSystems specialisten.

Snel, veilig en gestructureerd applicaties ontwikkelen

Het low code platform OutSystems stelt organisaties in staat om snel en effectief applicaties, apps, websites e.d. uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze manier van software development kan worden behaald.

Motion10 helpt klanten om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij ook goed meegedacht wordt met de organisatieverandering die dit teweeg brengt. Omdat softwareontwikkeling vele malen sneller gaat is ICT nu vaak niet meer de bottleneck maar moet juist de business vele malen sneller functionaliteiten mee helpen uitdenken en testen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod op het gebied van OutSystems? Of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met Wilfred Noppers, Business Lead Azure & Integration bij Motion10.