De cirkel van groei vieren met onze klanten

10 Years Realizing Potential Together. Onze klanten bedanken voor onze cirkel van groei: waarbij wij als mensen groeien, waardoor onze klanten kunnen groeien, en Motion10 groeit. En zo groeit de cirkel verder, als kringen op het water. Een middag en avond vol inspiratie, waarbij de verschillen het verschil maakten.

Poëzie voor een IT-publiek

We verwachtten niks. En terwijl het publiek zachtjes zwichtte voor onze stadsdichter, krabde ik me achter het oor en bedacht ik me: je achtergrond zegt soms niks over waar je voor staat. En: inspiratie komt niet in een voorgeschreven vorm, of maat.

Dichterbij je dromen

Wat hebben het bouwen van kathedralen en het racen met een zeilboot over zeven zeeën met elkaar gemeen? Wie snel wil gaan gaat alleen; maar ver komen doe je samen, ook in een race. Verbind strakke plannen met wakker dromen, en vergeet niet: al bouw je 90 procent van je gedroomde luchtkasteel – negen tiende van je droom is al heel veel. Vier wat goed gaat, wat fijn is, wat slaagt; maak van valbeschermingslijnen geen struikeldraad.

De toekomst: samen veranderen

Zo veel verandering komt op ons af, en niemand wil veranderd worden. Ieder mens wil zélf veranderen. En begrijp je dat idee, krijg je je mensen mee. Zoek de gedeelde visie. Zo kijken wij uit naar de toekomst: met elkaar en vol volkomen vertrouwen. Met ieder zijn eigen ideeën en inbreng, en met hopelijk méér lef om te dromen en te bouwen. Het maximale eruit halen? Veranderen doe je samen.

Wij bedanken onze klanten, partners en collega’s voor tien jaar Motion10 en tien jaar ‘de cirkel van groei’. Klik hier voor de foto’s van deze bijzondere dag. Bekijk de video voor een indruk van hoe wij deze mijlpaal vierden:

In het kort

“Wij bedanken onze klanten, partners en collega’s voor tien jaar Motion10 en tien jaar ‘de cirkel van groei’”