Sturen op de toekomst met Power BI

U wilt beter sturen en beslissen op basis van de juiste informatie? Zorgen dat de juiste mensen op het juiste moment over informatie beschikken? Met Microsoft Power BI helpen wij u heldere analyses en rapportages te maken – op gecontroleerde wijze. Zo kan elke beslisser, op elk tijdstip en elke locatie, eigen dashboards raadplegen en beter sturen op de toekomst. Power BI is vaak de eerste stap op het pad richting “Continu innoveren met data“.

Informatie waardevol maken

Moderne organisaties hebben enorm veel informatie tot hun beschikking. Slimme analyse maakt deze informatie waardevol. Bijvoorbeeld omdat het de organisatie helpt om beter en sneller te beslissen. Business Intelligence maakt management informatie inzichtelijk. Op elk moment, op elke plek, op elk device.

Snel de juiste stuurinformatie

Met Microsoft Power BI heeft u meer flexibiliteit. U bepaalt zelf uit welke databases u data wilt ontsluiten. En u kunt op flexibele wijze data modelleren. Wanneer u Power BI combineert met Office 365 kunt u de rapportages ook nog beheersbaar houden en makkelijk verspreiden. Onze consultants denken met u mee omtrent uw informatievraagstukken. Of het nu gaat om het uitdenken van de juiste KPI’s, dashboards of de achterliggende architectuur en het flexibele dataplatform, waarmee u de datakracht van uw organisatie op een nog hoger niveau tilt. 

Download de Power BI Whitepaper

Hoe 5CA wendbaar en meer klantgericht werd

Je hebt geen andere keuze dan om extreem wendbaar (of agile) te zijn. Voor ons is dit nieuwe dataplatform een belangrijke stap op dat pad.

Self-service Business Intelligence

Motion10 combineert de betrouwbaarheid van managed Business Intelligence oplossingen aan de flexibiliteit van Self-Service Business Intelligence. Vanwege onze jarenlange ervaring met Microsoft SharePoint en Office 365 kunt u gemakkelijk samenwerken in rapportages en visualisaties. Wij zorgen dat de informatie op gestructureerde en gecontroleerde wijze wordt gedeeld in projectteams en afdelingen. Een traject met onze UX-specialisten zorgt ervoor dat rapportages de maximale waarde gaan leveren, doordat ze beter begrepen en meer gebruikt worden.

Ervaren BI-specialisten

Onze specialisten weten wat er komt kijken bij de implementatie van Microsoft Business Intelligence. Motion10 bouwt niet zomaar een oplossing. Wij denken met u mee over hoe Data & Analytics kan bijdragen aan uw organisatiedoelstellingen. Neem contact met ons op voor advies en haal de meeste waarde uit uw data met Microsoft Power BI.