Bent u klaar voor het nieuwe samenwerken?

De digitale transformatie draait om veel meer dan alleen technologie. Om flexibel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en op de continu veranderende wereld, moet u eerst uw organisatie intern in staat stellen innovatief en wendbaar te werken. Slim, agile, veilig en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkomgeving

24×7 digitaal samenwerken met Microsoft Teams

Toegang tot elk soort gegevens en bedrijfsprocessen, waar dan ook. De informatie kunt u ophalen via mobiele apps op uw tablet of smartphone. U kunt projecten beheren, communiceren via Teams, taken monitoren, documenten delen en het laatste nieuws volgen. Waar en wanneer u maar wilt. Lees hier de mogelijkheden van Microsoft Teams als digitale werkplek. 

Een breed geaccepteerd virtueel kantoor

Onze specialisten hebben ruime ervaring met Microsoft 365 en hierop gebaseerde oplossingen. Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Microsoft 365-platform succesvol en veilig te implementeren. We helpen uw organisatie kennis op te bouwen van het platform en brengen de doelen van uw digitale werkomgeving in lijn met de strategische doelen van de organisatie. We betrekken uw medewerkers actief vanaf de start, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Digitaal samenwerken valt of staat met brede acceptatie van de digitale werkplek in de organisatie. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Rob van Duijn, Unit Manager Modern Work & Security

Neem contact op