De innovatiekracht van heel uw organisatie ontsluiten

Met Microsoft Power Apps stelt u iedereen in uw organisatie in staat om werk van hun innovatieve ideeën te maken en de eigen processen te verbeteren. Motion10 helpt u de flexibiliteit en snelheid van het Power Platform te verbinden met de betrouwbaarheid van Microsoft cloud- of hybride architectuur. Om uw digitale transformatie en wendbaarheid optimaal te ondersteunen. 

Snel en flexibel nieuwe apps en services creëren 

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Stabiel, robuust, betrouwbaar, maar niet flexibel. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Business Apps, portalen, automatische flows, dashboards en virtual agents om snel meer waarde voor uw klanten te bieden. 

 

Maar de beste ideeën hiervoor komen lang niet altijd vanuit de IT-afdeling. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat juist de innovatieve ideeën vanuit de business werkelijkheid worden? Met het Microsoft Power Platform geeft u iedereen in uw organisatie de mogelijkheid om oplossingen te creëren die uw werkwijze transformeren. Omdat u ze de tools geeft om processen te verbeteren waar ze zelf dagelijks mee bezig zijn.

Digitale transformatie ondersteunen met Microsoft Power Apps 

Digitale transformatie kan alleen succesvol zijn als het applicatielandschap dit faciliteert. Standaard processen worden in de basisapplicaties vastgelegd (ERP, CRM, WMS, etc). Daar bovenop komt in de meest flexibele architectuur een data- en integratielaag.

 

Deze laag maakt het technisch mogelijk om op basis van API’s snel en flexibel nieuwe apps en services te integreren, en rapportages te creëren. De data- en integratielaag biedt in feite uw standaard “API catalogus” met business services, op basis waarvan apps en applicaties ontwikkeld kunnen worden. 

 

Het Microsoft Power Platform maakt het vervolgens mogelijk om iedereen in uw organisatie vanuit zijn of haar eigen creativiteit en innovatiekracht zelf deze nieuwe apps en andere oplossingen te laten bouwen. Zonder enige kennis van coderen, maar mét alle inzichten vanuit hun dagelijkse werk. 

Het Microsoft Power Platform: Low code software-ontwikkeling voor iedereen

Dit soort flexibiliteit is de manier om wendbaar en competitief uw klanten te bedienen. De opkomst van low-code / no-code platformen is een logisch gevolg van de behoefte in de markt aan precies dit soort flexibiliteit. Simpel gezegd kunt u door low-code met weinig ontwikkelcapaciteit met een kortere time-to-market applicaties realiseren, waarbij de code grotendeels wordt gegenereerd op basis van modellen en configuratie. 

Drag-and-drop functionaliteit en vooraf ingevulde voorbeelden maken zo van iedereen een developer. Microsoft en anderen spreken in dit kader van de “democratisering van de digitale transformatie” en de “citizen developer”.

Microsoft Low code

Daarnaast werken we als Microsoft-partner ook graag en vanzelfsprekend met het Microsoft Power Platform. Dit platform is met name gericht op de Power Users binnen organisaties, de “citizen developers”.

Microsoft wordt inmiddels zowel door Gartner als Forrester aangeprijsd als ‘Leader’ als het gaat om Low-code Application Development Platforms. Ook voor Business Intelligence en Data Analytics wordt Microsoft door Gartner en Forrester al meer dan twaalf jaar aangeprijsd als Leader, met het Power BI platform in combinatie met SQL en Azure.

End-to-end Business Solutions creëren met het Power Platform

Het Microsoft Power Platform bestaat uit Power BI, Power Apps, Power Automate en Power Virtual Agents. Maar met deze applicaties kunnen uw medewerkers veel meer dan zelf datavisualisaties bouwen, eigen apps creëren, processen automatiseren of chatbots creëren. Verbind de mogelijkheden van deze vier onderdelen met elkaar – en met elk ander onderdeel uit het Microsoft platform – voor maximaal resultaat.

Sluit uw eigen oplossingen aan op Office 365, Microsoft Dynamics, Azure – of honderden andere apps – en creëer end-to-end Business Solutions op een snelle, veilige, en betrouwbare manier.

Specialist op gebied van App Development en Microsoft architectuur

Motion10 is dé Microsoft specialist onder de App Developers en weet bijvoorbeeld als geen ander hoe technologieën van Microsoft samenwerken met het OutSystems platform. Ook de combinatie van het Microsoft Power Platform met andere Microsoft services is voor ons zeer bekend terrein. Denk daarbij aan Azure Infrastructuur, Office 365, Azure Datawarehousing en AI, of Azure Integration Services.

Integratie zit in het DNA van Motion10 waardoor wij altijd nadenken over het onder architectuur integreren van Low-code oplossingen in het bestaande applicatielandschap.

Snel, veilig en gestructureerd oplossingen ontwikkelen, implementeren en beheren

Het low-code Microsoft Power Platform stelt organisaties in staat om snel en effectief applicaties, apps, geautomatiseerde processen en dashboards uit te rollen vanwege de hoge productiviteit die met deze manier van development kan worden behaald.

Motion10 helpt klanten om dit op een gestructureerde en geïntegreerde manier te doen, waarbij we graag met u meedenken over de organisatieverandering die dit teweeg brengt. Change Management en UX Design zijn voor ons standaard onderdelen van een project, om ervoor te zorgen dat u de maximale ROI uit uw IT-investering haalt. We helpen u ten slotte ook om applicaties die organisatiebreed moeten worden uitgerold, op een efficiënte manier onder beheer te brengen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ons aanbod op het gebied van Microsoft Power Apps? Of bent u benieuwd naar onze referenties? Neem contact op met Wilfred Noppers, Business Lead Azure & Integration bij Motion10.