Digitale transformatie in lijn met uw strategische doelen

Wat is uw strategie voor de digitale transformatie? Het tempo van technologische verandering versnelt continu. Innovatie is nu de norm. Om daar op in te kunnen spelen heeft uw organisatie een flexibel IT-landschap nodig. Wij bieden u een platform dat al uw systemen efficiënt integreert. Vanuit dat platform kunt u alle data ontsluiten naar een digitale werkomgeving, SaaS diensten, portalen, apps en alle toepassingen die er in de toekomst nog bij kunnen komen.

Maximaal rendement uit bestaande en nieuwe systemen

U heeft waardevolle data en processen vastgelegd in applicaties en databronnen. Stabiel, robuust, betrouwbaar, maar niet flexibel. U wilt deze data en processen gebruiken in nieuwe toepassingen. Apps, portalen en dashboards om snel meer waarde voor uw klanten te bieden. Wij realiseren een geïntegreerd dataplatform dat dit mogelijk maakt. En we helpen u de nieuwe toepassingen snel en effectief in gebruik te nemen.

De technische basis voor innovatief werken

Het is onze visie dat uw organisatie onafhankelijk wordt van toekomstige wijzigingen in uw IT-architectuur of de onderliggende applicaties. En dat u kunt blijven innoveren, onafhankelijk van leveranciers. Uw bestaande IT-architectuur kan in tact blijven, terwijl u de meerwaarde ervan met hybride cloud toepassingen maximaliseert. Of u maakt een volledige overstap naar de cloud: dat is aan u. Het flexibele platform vormt de technische basis waar bovenop u de moderne werkomgeving en Data & Analytics toepassingen bouwt die uw organisatie vooruit helpen.

Whitepaper: API Management Solutions

Hoe kunt u een platform bouwen om op een nieuwe, innovatieve manier te communiceren met uw klanten en zakenpartners? Of nieuwe manieren ontdekken om bestaande on-premise services nog rendabeler te maken? Download de paper nu, gratis.

Download de paper nu

Flexibiliteit en snelheid

Waar het op neerkomt is: we moeten mee. Als onze concurrenten een investering doen in bepaalde technologie, en wij doen het niet, dan blijven we gewoon achter.

Niels Janssen, Corporate ICT Manager Koninklijke Rotra

De commerciële waarde van Logic Apps van Microsoft Azure

Om digitale transformatie te faciliteren, vertrouwen bedrijven steeds vaker op geïntegreerde, geautomatiseerde systemen. Sommige van deze systemen worden nog steeds gehost in eigen datacenters, maar IT-oplossingen draaien steeds vaker ook in de cloud. IT-middelen zoals Azure moeten zo worden ingezet dat ze de grootste commerciële waarde voor uw organisatie opleveren.

In deze business paper leest u meer over de toegevoegde waarde van Logic Apps van Microsoft Azure voor uw organisatie.

Download de paper nu, gratis

Beheersbare, efficiënte en flexibele IT

Motion10 heeft een schat aan ervaring met het integreren en beschikbaar maken van informatie uit verschillende bronnen. Onze integratiespecialisten helpen u het beste uit uw IT-omgeving te halen, ook als u werkt met een grote verscheidenheid aan systemen en databases. Uw on premises, cloud of hybride integratieplatform is de plaats waar de informatie vanuit onderliggende systemen samenkomt, en van waaruit die informatie éénduidig beschikbaar wordt gesteld. Voor klanten, partners, en uw eigen medewerkers. We maken gebruik van eenduidig toepasbare best practices, en herbruikbare componenten voor foutafhandeling, monitoring en beheer. Zo maakt u op heel praktische wijze gebruik van onze ervaring.