Menu

Bent u klaar voor het nieuwe samenwerken?

De digitale transformatie draait om veel meer dan alleen technologie. Om flexibel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt en op de continu veranderende wensen van uw klant, moet u eerst uw mensen intern in staat stellen innovatief en wendbaar te werken. Slim, agile en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkomgeving.

  • Lees meer over de Cirkel van Adoptie: onze end-to-end methodiek om tot succesvolle implementatie en gebruik van een systeem te komen.

Digitaal samenwerken

De digitale werkplek geeft toegang tot alle mogelijke bronnen, zoals (backoffice)systemen, databases en internet. Bij het inloggen heeft elke gebruiker een eigen startscherm met gepersonaliseerde informatie. In zo’n omgeving werkt iedereen een stuk efficiënter en plezieriger.

24×7 zaken doen: op elk gewenst device

Toegang tot elk soort gegevens en bedrijfsprocessen, waar dan ook. De informatie kunt u ophalen via mobiele apps op uw tablet of iPhone. U kunt projecten beheren, communiceren via Skype, taken monitoren, documenten delen en het laatste nieuws volgen. Waar en wanneer u maar wilt.

Download het boek over strategische inzet van een moderne werkplek op basis van Office 365 nu gratis

Zorgen voor omarming van de nieuwe digitale werkomgeving

Mensen hebben nu thuis een werkplek. Het makkelijker online beschikbaar hebben van je data, wordt zeer gewaardeerd. Alle documenten, handleidingen, declaratieformulieren zijn over. En dat weet iedereen goed te vinden.

Acceptatie van de digitale werkplek

De digitale transformatie draait om veel meer dan alleen technologie. Slim, agile en innovatief samenwerken begint bij adoptie van de digitale werkomgeving. Motion10 ontwikkelde de Cirkel van Vernieuwing als strategische methodiek voor het begeleiden van de verandering in organisaties. Effectief digitaal samenwerken valt of staat met brede acceptatie van de digitale werkplek in de organisatie.

Een succesvolle digitale werkomgeving

Bij de moderne werkomgeving kunt u denken aan alles waarmee u uw medewerkers faciliteert om hun werk te doen. De digitale werkplek is een cruciaal onderdeel van die moderne werkomgeving geworden. Hoe zorgt u ervoor dat die digitale werkomgeving breed omarmd en effectief gebruikt wordt? Lees het in deze whitepaper.

Download de whitepaper nu

Microsoft technologie

Met een moderne, digitale werkomgeving kunnen uw medewerkers informatie snel en eenvoudig delen, rubriceren, zoeken en beheren. De kosten voor documentdistributie en -opslag gaan omlaag; de betrouwbaarheid en productiviteit gaan omhoog. Microsoft producten die wij hiervoor gebruiken zijn onder andere:

De impact van Office 365 op uw organisatie

Wat is de impact van Office 365 op uw IT-strategie en -governance? Motion10 adviseert met een gedegen stappenplan hoe u dit het beste kunt aanpakken.

  • Strategie: bepaal strategie, roadmap en aanpak voor de implementatie.
  • Organiseren en creëren: leg vast hoe u zaken als documentbeheer en het creëren van inhoud wilt inrichten binnen Office 365.
  • Ontdekken en delen: definieer een manier waarop u informatie kunt ontdekken en delen, zodat samenwerken een sociale aangelegenheid wordt.
  • Beheren: bepaal hoe u Office 365 gaat inrichten en beheren.
  • Uitbreiden: bekijk de mogelijkheden om Office 365 uit te breiden voor extra functionaliteiten, zoals geavanceerde workflows en apps.
Download nu het boek: "Office 365 strategisch inzetten"

Een breed geaccepteerd virtueel kantoor

Onze specialisten hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met Office 365 en hierop gebaseerde oplossingen. Met onze kennis en expertise helpen wij onze opdrachtgevers het Office 365-platform succesvol te implementeren, bij voorkeur zonder maatwerk. We helpen uw mensen kennis op te bouwen van het platform. Wij brengen de doelen van uw digitale werkomgeving in lijn met de strategische doelen van uw organisatie. En we betrekken uw medewerkers actief, vanaf de start, zodat er snel een breed geaccepteerd virtueel kantoor ontstaat. Bij Motion10 kunt u rekenen op een volledig verzorgde implementatie, waarbij wij de afspraken nakomen en vaak zelfs de verwachtingen overtreffen. Digitaal samenwerken valt of staat met brede acceptatie van de digitale werkplek in de organisatie. Meer over onze aanpak leest u op de pagina over Adoptie.

Fijne samenwerking levert topresultaat

Bekijk enkele van de oplossingen die we al hebben gerealiseerd:

Bekijk onze mooiste cases