stichd verhoogt klantbeleving met de PitWall

Read the English version here.

Als organisatiedoelstelling heeft stichd ‘Consciously Crafting Convenience’. Bij de organisatie ondersteunt de digitale strategie het behalen van deze doelstelling. Continue innovatie van het IT-landschap is een belangrijk aspect in de digitale strategie. Zo kan IT beter en sneller reageren op vragen vanuit de business.

Strategische keuze voor de PitWall

Bij ‘Consciously Crafting Convenience’ ligt de focus op het verhogen van de klantbeleving. In alle facetten van de organisatie streeft stichd naar het creëren van optimaal gemak voor klanten en eindconsumenten, zonder hierbij te compenseren op het gebied van service, kwaliteit of duurzaamheid. Voor het verhogen van de klantbeleving is het noodzakelijk om eerst de operational excellence te vergroten. Voor het vergroten van de operational excellence heeft stichd een strategische keuze gemaakt voor de PitWall, de data- en integratieoplossing van Motion10.

Productinformatie volledig en correct

Met een groeiambitie in zowel nieuwe markten als met nieuwe producten, diensten en businessmodellen, is het voor stichd essentieel dat alle processen waarbij productinformatie nodig is, volledig en correct zijn. Met de PitWall implementeert Motion10 bij stichd een oplossing die dit mogelijk maakt.

Data samenbrengen en toegankelijk maken via QR-code

stichd maakt en levert onder meer sportmerchandise. Stel dat een Formule 1-liefhebber in een winkel een polo van zijn favoriete coureur ziet hangen die gemaakt en geleverd is door stichd. Met de PitWall kan stichd alle relevante data vanuit alle relevante applicaties samengebrengen en toegankelijk maken via een QR-code.

Vragen klant beter en sneller beantwoord

Dit betekent dat de klant via zijn smart phone toegang heeft tot alle voor hem relevante productinformatie (business-to-consumer). Dit betekent ook dat de winkelmedewerker op dezelfde wijze toegang heeft tot alle voor hem relevante productinformatie (business-to-business). Daarmee kunnen alle (veelvoorkomende) vragen van de klant over het product, met én zonder tussenkomst van de medewerker, beter en sneller beantwoord worden. Ofwel: ‘Consciously Crafting Convenience’.

Volledige ontkoppeling en flexibilisering IT-landschap

Voor stichd is het met het huidige IT-landschap niet mogelijk om de stap te zetten naar hoogwaardige datagedreven procesvoering. De belangrijkste toegevoegde waarde van de PitWall voor stichd ligt dan ook in de integratiefunctionaliteiten die de oplossing biedt. De PitWall maakt bij stichd een volledige ontkoppeling en flexibilisering van het IT-landschap mogelijk.

Maximale waarde uit alle data, verspreid over alle applicaties

Na de implementatie van de PitWall kan stichd elke afzonderlijke applicatie wijzigen, vernieuwen en vervangen, zonder dat dit negatieve invloed heeft op het functioneren van andere applicaties. Zo kan stichd de maximale waarde halen uit alle data, verspreid over alle applicaties, en zo eerst de operational excellence en vervolgens de klantbeleving verhogen.

Marwin Slaats, ICT Business Manager bij stichd

“Motion10 levert met de PitWall niet alleen een oplossing, maar ook de mensen die alle benodigde functionaliteiten ontwikkelen. Tevens verzorgen zij het beheer van het platform. Samen met Motion10 hebben we in verschillende strategie- en architectuurworkshops onze platform strategie, toekomstig IT-landschap en een roadmap in kaart gebracht. Op basis daarvan hebben we de route bepaald die we met de PitWall gaan volgen om onze organisatiedoelstellingen te realiseren. Zodoende denken we met Motion10 snel stappen te kunnen zetten die tot meetbaar resultaat leiden.”

Meer weten over de PitWall

Wilt u meer weten over de PitWall, de data- en integratiesolution van Motion10?  Klik hier om de whitepaper met aanvullende informatie te downloaden of de video over de PitWall te bekijken.

Webinar

Op donderdag 18 februari hebben Motion10 en stichd het webinar ‘stichd verhoogt de klantbeleving met de PitWall’ gegeven. Tijdens het webinar vertelden Lars Bouwens (Data & Analytics Consultant bij Motion10), Emiel Kool (Solution Lead Azure & Integration bij Motion10) en Marwin Slaats (Enterprise Architect bij stichd) wat de PitWall is, waarom stichd deze strategische keuze heeft gemaakt en wat het verwacht te bereiken met deze data- en integratieoplossing van Motion10.

Kijk hier het webinar terug.